Ateneul Popular Focșani – „Vreau să fiu vedetă!”

Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani dorește să facă din mulți copii, vedete! Haideți cu mic, cu mare la noi, pe scena frumos luminată, unde vă invităm, în fața microfoanelor, să vă cântați talentul și să încântați publicul spectator. Să fie nelipsiți părinții, bunicii, prietenii și toată lumea care vă iubește pentru că un artist trăiește, crește și …ajunge VEDETĂ doar cu muuuuulte, muuuuuulte aplauze. Puteți veni pe scena noastră cu ce doriți voi: jucării de pluș sau orice altceva drag vouă, care poate deveni vedetă odată cu voi. Prieteni de-ai voștri pot urca pe scenă ca dansatori, balerini sau mimi care să umple spațiul pus la dispoziție cu multă bucurie, veselie și ….stropi de copilărie. Suntem convinși că rochițele și toate accesoriile așteaptă nerăbdătoare să fie purtate sub lumina reflectoarelor, costumele elegante ale băieților își fac cu ochiul de după ușa dulapului și zâmbesc la gândul că vor îmbrăca o………. VEDETĂ!

Pentru ca acest lucru să devină realitate, în lunile aprilie și mai, stăm la dispoziția tuturor doritorilor de afirmare în zona muzicii ușoare românești, astfel:

  • Copiii cu vârste între 4-6 ani și 7-10 ani sunt așteptați la înscrieri în intervalul 20.03-21.04.2023 (pentru care spectacolul va fi în data de 28.04.2023).
  • Copiii cu vârste între 11-14 ani sunt așteptați la înscrieri în intervalul 10.04-5.05.2023 (pentru care spectacolul va fi în data de 12.05.2023).

Concurenții care vor avea succes și vor fi selectați de juriu, vor putea participa la Festivalul-concurs de muzică ușoară românească – FLORILE DRAGOSTEI – din 31 mai 2023.

Documentele pentru înscriere sunt:

  1. Fișă de înscriere
  2. Certificat de naștere/Carte de identitate al/a participantului
  3. Acord utilizare date personale semnată de către un părinte

Fișa de înscriere și Acordul de utilizare a datelor personale pot fi depuse în următoarele modalități:

  • personal, sau de către părinte/tutore în intervalul orar în care instituția funcționează (Luni-Joi: 8:00-16:30, Vineri: 8:00-14:00)
  • prin e-mail la ateneulpopular@yahoo.com și contact@ateneu-pastia.ro
  • whatsapp la numărul: 0721771066

Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare bucurie!